Pages

Sunday, October 31, 2010

dua dan satu

assalamualaikum...

kelantan 2 - negeri sembilan 1

chelsea 2 - blackburn 1

yup, angka 2 dan 1 jd feveret aku mlm td
kelantan ketinggalan 1 - 0
then kejar 2 - 1 n mng piala malaysia..alhamdulillah =)
chelsea pn sama, ketinggalan 1 - o gak. then mng 2-1.skang teraju EPL.he3
dan aku smpai sekarang sakit tekak.ha3
kedai semlm nsb bek xruntuh je.keh2
tahniah kt pasukan kelantan n penyokong red warriors
mmg gomo btl semlm =)

rugi tak dpt p bukit jalil........

Friday, October 29, 2010

jumaat

hari ni hari jumaat.
hari ni hujan.
hari ni ada program bbq kt pantai
hari hujan ni buat aku cepat lapar.

sekian pantun hari jumaat


kak, burger daging 1
nk yg besar ke yg kecik?
errkkk???

Thursday, October 28, 2010

Wednesday, October 27, 2010

Tuesday, October 26, 2010

Monday, October 25, 2010

mari belajar

Famous Monuments
Via: Construction Management

trimas

entry pendek je
aku cuma nk ucapkan terima kasih kt sapa2 yg view n baca blog aku ni
pe yg aku tulis@postkan, kalau ada kena mengena, sori la ye
papepn terima kasih sekali lagi (ayat skema tu.he3)



semua dtg dr Allah

membebel dlm hujan

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

hari ini....aku telah buat 1 keputusan
yg aku sendiri xtahu adakah itu yg terbaik bg aku@tak
well, kita mmg xkn tahu pe yg terbaik buat kita
tp sekurang-kurangnya keputusan aku xdipengaruhi oleh sesiapa
dan dr keputusan tu gak aku dpt elak dari melakukan kesalahan...again
aku ni manusia yg jenis lepak je....xpkr pasal problem
aku pkr pasal jalan nk selesaikan je
mybe bg org len apa yg aku buat ni xbetul
salah
xmendatangkan faedah
xmatang
gila
xkenang budi
tp...aku xtahu pe yg berlaku pd masa hadapan
so utk membela diri aku, aku hanya mampu diam...buat masa sekarang
aku buat kptsan ni pn setelah ditolak
dibahagi
ditambah
didarab
dgn semua 'nombor' yg berkaitan dgn aku

oh, by the way, test td aku tembak sesedap rasa je.ha3


masih berkira-kira nk p tgk final piala malaysia@x.he3

Sunday, October 24, 2010

kesan radioaktif



dari smiley ke radioactive symbol.ha3

lukisan@foto?
























lukisan ni sebijik mcm real..

Saturday, October 23, 2010

hepi kuasa 2

assalamualaikum...

mlm ni aku double hepi atas 1 sbb..yakni bola
first, kelantan dpt p final jmpa n9..again
second, chelsea mng 2-0 klhkn wolves...so clear 5 points ahead
yup, aku mng mnt sgt bola
nk kata reti men tu bkn mcm pro lah
sekadar lelah n berpeluh tu ok
futsal lg aku mnt
juz skang lama dh xmain
last aku men 2 thn lepas
lama giler!
ye ke???
ha2, xlah.tp agak lama la xmain
papepn, congrats ke kelate coz msuk final lg
hrp2 piala tu leh la bwk blk KB
aku pn nk tgk live gak
sebut psl final, aku xpasti bleh p@x
kekangan fyp
almost forget
isnin ni aku ada test!
wahahahahaha

gomo kelate gomo!!

Friday, October 22, 2010

lost & found

ni infographic pasal benda2 yg dijumpai kt airport
layan je la ye


Weird Things Found in Airport Security
Via: X Ray Technician


nak kena try nk flight sekali

pilu

video

video ni kwn kelas aku yg tag
ye, mmg sedih
menangis aku


ye ke?he3

papepn tq kt korang
byk tlg aku
dan tahan ngan gurauan aku
he3

nk g beli tisu jap

hirup pepsi

assalamualaikum


kenyang.tu je yg aku rasa sekarang
nasi n tlur grg+kicap
jadilah.jnji kenyag
oh ye, aku duk harung baca komik wira tunggal
tq kt Haq coz bg link nk download
byk seh..300 epi.
aku bru baca 100.
naik berpinar mata
dah la tulisan kecik
pelik kan, tahan plak aku baca benda tu
klu baca benda lebih faedah, rasanya xla kot
mybe komik tu faedah bg aku kot.hehehe..
tinggal 2 bln lg
lepas@tak, tu len cite
dr pkr problem
bek pikir jalan penyelesaian
kn?


aku bosan nnt2, aku bebel la lg

mimpi sambil buka mata

aku mengantuk
tp aku xbleh tido
arghhhhhh.....tiap2 mlm mcm ni
last2 aku mandi bru bleh tido...
byk benda dlm kepala
mood sami yusof dtg mendayu-dayu..alahai....
maher zain dh byk kali dgr
xpelah, aku lyn sami yusof dulu
pastu Muse
wahahahahahah

dah, aku nk paksa tido dulu.assalamulaikum

Thursday, October 21, 2010

kecek

gila ah
tetiba aku teringat student life aku kt poli dulu
awatla bleh mcm tu
mybe aku try banding ngan masa sekarang kot
kt poli best
aku minat ngan pe aku blaja
kt sini?
ntah
just say aku bleh lg survive
kwn2 kt poli jahat2
smpai org pnggil 'sek-sek jahat'
tp yg jahat2 tu la yg byk tlg aku
mmg haru btl dulu
tp aku seronok
tp life aku kt u ni ntah la
dh final year dh
tu pun kalau aku xrepeat pape
klu kena repeat pn aku trima je
umur dh 25
tua?yup, lg tua dr org umur 24
keje?
mcm2 keje aku dh buat
dr jaga pam minyak ke jd QC/supervisor
dr jd juruteknik komputer ke guru sandaran
menyesal?
xpernah sekali aku menyesal dgn hidup aku
bersyukur adalah
ni jalan ko pilih, so teruskan je la
destinasi sama mcm org len
aku je ikut jalan lain
jalan jauh@short cut, aku xtahu
tp sepanjang jalan ni aku nk tlg org
cari pengalaman
jatuh
bangun
nk mengata aku?
go on
terpulanglah
hak individu



demo keno tanam niat blaja tu bukan nk dpt A ko, B ko.tp tanam niat blaja tu supaya dpt ilmu
dan guno ilmu tu tlg ore lain - ex boss aku

lega

oh ye
aku lyn lagu cik para jamaludin
bangun, tetap saja, cinta berdosa
best.


teh o beng se

bebel vs merepak

aku lama xupdate blog ni
mmgla, nk kata bz pn tak jugak
keje byk pn aku xwat jugak
pe pasal ye
nape tetiba nk luah prasaan kt sini
biarlah, janji aku dpt luah
nape bru skang nk luah?
selama ni luah kt sape?
aku mmg xpndai nk ckp gebar pye
cukup sekadar 2,3 patah
byk2 pn org xphm
klu skit pn xphm, aku suka diam
tp aku gelak bagai nk rak
dh mula melalut
adusssssss.............

xdak org perfect pn kt bumi ni. kalu alien tu aku xtahu la

kanser....

Facts About Cancer
Via: Radiology Technician Schools