Pages

Sunday, March 13, 2011

paper airplanes

























p/s: aku nk try semua jenis paper airplane ni =)

source: http://www.mediadump.com





Saturday, March 12, 2011

japan.....see for yourself...

















aku xnk ckp pape dh..korang tgk la sendiri..ni la kebesaran Allah..tp masih ada manusia yg lalai...
sama2 kita beringat........

source: aljazeera

Wednesday, March 9, 2011

idea?

simple n easy.hahahahaha

Monday, March 7, 2011

ada 1 cerita

ada 2 mmbr baik ni
diaorng nk p umah mmbr diaorng yg khwn..
ni kira 1st time diaorng smpai tmpt tu
dh nak masuk pukul 2 ptg, tp diaorng still xjmpa2 jln nk p umah mmbr diaorng tu
kol pn xangkat..bz nk sanding la kot...

tetiba, mmbr sorang ni nk kencing la plak...
td kt stesen minyak, tak mau p tandas..katanya kotor
kena plak dia nk kencing sgt2 dh...
mmbr dia yg sorang lg tu cuak la..
mana x cuak, mmbr dh melompat2 xleh tahan..
dia pn xtau tandas awam yg terdekat..

nasib diaorng baik, terserempak ngan sorang pakcik
diaorng pn tye la 'pakcik mana tandas lelaki?'

pakcik 2 pn jawab, 'owh tandas lelaki.tandas lelaki kt...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebelah tandas perempuan la.....tu pn xtahu ke?

p/s: tiada kena mengena ngan aku ye

Sunday, March 6, 2011

sabtu

semlm hari sabtu
aku ngan housemate aku p la beli brg2 dpur skit kt mydin kuala terengganu ni
pergi pn merempit ngan moto aku
smpai je, kteorg trus cr brg2 berkenaan

sardin 6 tin
ayam sejukbeku
cili hijau
bawang merah
makanan kucing
tomato
cili yg besar tu

aku mmg msk je kt umah
jimat lg menguntungkan.hehehehe
tiba masa nk byr, duit plak x cukup
berkejar la aku nk p draw
nsb bek smpt.huhuhuh

dh smpai kaunter
dh kira2
adalah dlm rm45 je
pastu mmbr aku pn ckp
'hari ni hari sabtu, xdak plastik bag'

owhhhhhhhhhhh.....(dlm terkejut)
mcm mana bleh lupa...
tp sbgai tanda menyokong, aku pn x beli platic bag

dan dgn selamba, kiteorg sumbat je brg2 tu dlm raga moto

p/s: nsb bek xdak brg2 'terbang' masa odw nk blk umah.hehehe

last flowers

video

ni 1st time aku letak klip video kt blog aku.
sbbnya?1st, aku mnt radiohead and 2nd lagu ni btl2 best..bg aku la.hehehehe

korang layan je la ye =)

Saturday, March 5, 2011