Pages

Wednesday, November 10, 2010

kokain

Facts about Cocaine
Via: Pharmacy Technician






aku stat final exam sok.so update blog akn sedikit slow.b4 ni mmg dh slow pn.hahaha

Thursday, November 4, 2010

kelajuan membunuh....

video


kreatif btl iklan thai ni.he3

Wednesday, November 3, 2010

love

video

kasih syg seorng ayah terhadap anaknya...


si ayah yg berlari tu.kalau xslp la

Tuesday, November 2, 2010

janganlah

janganlah jadi pengampu

janganlah jd pengipas

janganlah baik di dpn, kutuk di belakang

janganlah bila nk mntk tlg senyum2, bila xperlukan dikutuk-kutuk

janganlah tikam blakang mmbr yg dh byk tlg ko

janganlah byk berkata, tp xdak isi pn kata2 ko
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebab tak semua org suka penipu mcm ko

.....................

why?

knapa ada org leh pandang serong kt org kelantan ye?
owh, by the way, aku sbnrnya rujuk pada 1 blog ni
bdk pnpuan tu kondem penyokong kelantan
n suggest leatk penyokong kelantan yg tgk bola dlm KANDANG
sapa x marah...
tp berbaloi ke nk marah
nnt timbul plak isu 'ni blog aku, suka hati aku la nk tulis pe'
tp boleh ke pejam mata bila org kata mcm tu?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aku bleh trima lg
sbb aku tahu dia tulis ikut nafsu
bkn ikut akal yg Tuhan bg
papepn terjadi, terserah kepada-NYA...


sensitif

Monday, November 1, 2010

pakaian dan pemuzik

































kurt cobain pye paling simple n paling smart bg aku.he3

marah

aku tgh marah ni
aku tahu la ko ada blog sendiri
ko tulis pe yg ko nak
ko kutuk sape2 yg ko xberkenan
tp wei, tlglah cermin diri tu
cermin diri ni bkn nak suh ko tahu ko cantik ke x
cermin diri supaya ko tahu ko pun xsempurna
ko pn ada kurangnya
jgn berlagak ko bijak atas kertas ko bangga
pastu kena tipu ngan org baru ko tahu
jgnlah berlagak semua benda kt dunia ni ko tahu
kalau mcm tu, ko tahu ke bila ko nak mati?????
tlgla beb
matang la skit dlm tulis kt blog ko tu
lg org baca, lg org menyampah
pastu xdak sape2 nk kwn ngan ko
ko mati pn org xtahu
pe cer????
nnt ko sakit xdak sape nk melawat ko
nnt ko susah xdak sape nk tlg ko
pe cer?????
aku rasa ko ada masalah mental la beb
p la check kt hospital
klu ko xdak transport, aku leh support
tlg check mental ko tu
aku dah xrasa kesian pada ko
yg len2 aku xtahu la
berubah la beb
aku tahu aku pun xsempurna
tp nk tggu smpurna baru leh nasihat
sampai kiamat pn xkan ada
tlglah ubah diri ko tu
mintak maaf kt semua org yg ko dh sakiti tu


aku tahu ko sakit mental